Kuulumisia

Ei ole tullut pitkään aikaan tänne kirjoiteltua kuulumisia…
Koirien kanssa elo on ollut hyvin rauhallista. Näyttelyissä on kierrelty Josen kanssa vaihtelevalla menestyksellä. Suurin saavutus Joensuussa saatu vara-sertti! Laitanpa ihan kuvankin siitä tähän 🙂

Jose ja ruusuke

Olen yrittänyt kovasti suunnitella tulevaisuuden yhdistelmiä ja miettiä minne suuntaan lähteä jalostamaan. Minka on haaveissa astuttaa seuraavaan juoksuun soopeliuroksella, mutta yhdistelmän paljastan vasta myöhemmin. Myös Mistylle jotain suunnitelmia mietitty. Polkka, Jose ja Ella olisi tarkoitus käytää terveystarkeissa. Niiden tulokset sitten vaikuttavat heidän mahdollisiin jalostuspäätöksiin.

Haluaisin kiittää viime vuoden pentujen omistajia. Ootte kaikki ihan mahtavia ihmisiä ja koirat pääsivät hyviin yhteyttä pitäviin koteihin. Jatketaan samalla tavalla ja toivottavasti joskus saatais järkättyä kunnon tapaaminen.

Näissä tunnelmissa oiken mukavaa ja lämpimiä kesäpäiviä toivottaen

Sanna ja sheltit

Comments are closed.