Alkukesän kuulumisia!

Koko alkukesä on ollut kiirettä niin työn, perheen kuin koirien saralla. Siitä syystä blogin päivittäminen on jäänyt. Sain tänään laitettua pennuista 4,5 ja 8-viikkois kuvat. Pentujen nimiksi tulivat siis Sheepwhisper’s Field Of Gold, Mountain Sound, Country Lady, Lilly Of The Valley ja Garden Of Love. Teemana nimissä oli luonto/maaseutu. Pennut kävivät Aholla syynissä 7-viikon iässä ja kaikki olivat silmäterveitä. Muutenkaan niissä ei ollut mitään vikaa ja molemmilla pojilla tuntuivat jo herneetkin 🙂

Kaikki pennut lähtivät kesäkuun alkupuoliskolla uusiin koteihinsa Minkaa lukuunottamatta. Minka eli Sheepwhisper’s Lilly Of The Valley jää siis vaikuttamaan meille ja katsotaan mitä siitä tulee. Todella utelias ja reippaan oloinen neiti hän nyt ainakin on 🙂

Comments are closed.