Talviset kuulumiset

Ajattelin tässä sunnuntai päivän ratoksi kirjoitella hieman kuulumisiamme. Viime kerrasta onkin jo aikaa ja suurin syy kirjoittelemattomuuteeni on se, että meillä on vietetty varsin rauhallista elämää eikä mitään kummempaa ole tapahtunut. Koko syksy on mennyt minun osaltani ihan töiden parissa. Tammikuussa olisi tarkoitus alkaa taloon tekemään pientä pintaremonttia ja muuttaa makuuhuone yläkertaan. Alakerran nykyisestä huoneesta tulee sitten koirille ihan oma huone.

Lunta alkaa olla jo ihan mukavasti ja koirat kyllä nauttivat lumesta, Misty erityisesti. Sen kanssa saisi leikkiä ulkona niin paljon kuin jaksaa. Ollaan ulkoiltu päivitttäin tässä omilla pelloilla ja mailla, koska koirat pystyvät olemaan irti ja mulle alkaa tehdä jo vaikeaa taluttaa näitä höyrypäitä. Sitäpaitsi vapaana juokseminenhan on sitä kaikista parasta liikuntaa. Kohta kylläkin alkaa jo pelloilla olla sen verta lunta, että siellä on jo aika vaikea kulkea. Pitää sitten keksiä joitain muita kävelyreittejä.

Eihän tuo Misty ole vielä juoksuun tullut. Todennäköisesti jätetään kuitenkin vielä tämä juoksu välistä ja kokeillaan sitten alkusyksyn juoksuun pennuttaa. Minullakin on sitten enemmän aikaa hoidella pentuja…

 

 

Comments are closed.