Mistyn tulokset!

Mistyn lonkat tulivat kennelliitosta A/A! Kyynärät myös 0/0 ja polvet samoin 0/0. Silmätarkki on vielä ensi viikon tiistaina. Tuskimpa silmissäkään mitään. Samalla kuunnellaan vielä sydän. Vähän jänskättää, mitä Miloun silmistä sanotaan, onhan herralla jo ikää. Milouta en varmaan sitten enää tämän jälkeen silmätarkkiin vie. Myös kasvattipoika Riki lähtee mukaan.

Misty oli alun perin tarkoitus astuttaa seuraavaan eli loppuvuoden juoksuun, mutta todennäköisesti joudun pentusia siirtämään vielä ensi kesään. Menis vähän hankalaksi jos pitäisi olla samaan aikaan itte synnyttämässä ja samalla olla avustamassa koiran synnytystä 😀 Mut katsellaan miten tytöllä juoksut alkaa. Jos ne ovat tämän vuoden loppupuolella niin sit en yritä, mutta jos ne alkaisivat vasta tammikuussa niin sit vielä harkihen. Uros on aikalailla selvä, mutta pitää vielä uroksen omistajalta varmistaa asiaa. Uros tulee jokatapauksessa olemaan soopeli.

Muuten meillä ei oo mitään erikoista tapahtunut. No elementtitarhan ostin koirille, että saavat olla ulkosalla ilman vahtimista. Pari päivää ovatkin jo viettäneet siellä nauttien vihdoin lämpimistä päivistä. Minulla on ollut ihan hirveän paljon tekemistä ja töitä, että koirat ovat jääneet vähän vähemmälle. Se on tää kesä ja töitä maatilalla on ihan hirveesti kesällä. Jospa tämä meno syksyyn kohden rauhoittuisi ja pääsisi tekemään pitkiä lenkkejä koirien kanssa 😀

Mukavia viimeisiä lämpimiä kesäpäiviä toivotteleepi Sanna ja sheltit

Comments are closed.