Mimosan luonnetesti

Mimosa kävi tänään luonnetestissä. Koira käyttäytyi aika odotetusti. Tosin hieman yllätti se, miten pitkään sillä meni palautumiseen aikaa esim. kelkan kohdalla. Samoin pimeässä huoneessa se ei meinannut millään tulla luokse, mutta kyllä se sitten lopulta tuli 🙂 Mimosalla ei oo sitä miellyttämisen halua niin paljon kuin Mistyllä ja hieman yllätyin kuitenkin siitä, että miten hyvä suhde meillä Mimosan kanssa on. Se turvaitui minuun ja uskalsi kohdata möröt kun mamma meni edeltä 🙂 Eihän noilla pisteillä hurrata, mutta koira on mitä on ja en mie häpeä sen pisteitä 🙂 Se on kuitenkin aivan ihana koira heikkouksineen kaikkineen…

Luonnetestattu 55 pisteellä Liperissä 26.6.2012 (tuomareina Wilhelmiina Virolainen & Lea Kilpeläinen)

Toimintakyky: -1 pieni
Terävyys: +1 pieni ilman jäljelle jäävää hyökkäyshalua
Puolustushalu: +1 pieni
Taisteluhalu: -2 riittämätön
Hermorakenne: +1 hieman rauhaton
Temperamentti: +1 erittäin vilkas
Kovuus: +1 hieman pehmeä
Luoksepäästävyys: +2a luoksepäästä, aavistuksen pidätyväinen
Laukauspelottomuus: ++ laukauskokematon

Comments are closed.