Parikkalan näyttely

Käväistiin Parikkalan näyttelyssä ystäväni Sinin kanssa. Koirista olivat mukana Milou ja Misty. Tuomarina oli Jaana Hartus.

Milou oli VEK ERI2 SA ja PU3 🙂

Arvostelu meni näin:

Erinomaisessa kunnossa oleva, erinomaista tyyppiä oleva veteraani. Tasapainoinen luusto & raajat. Ilmeikäs, oikeanmuotoinen pää. Jo hieman pyöreät silmät. Toivoisin hieman täyteläisemmän rungon. Erinomaiset joustavat liikkeet. Hyvä väri.

Misty sai vain H:n :/

Suuri, jäntevässä kunnossa esiintyvä nuori narttu. Riittävät mittasuhteet ja luusto. Runko tulisi olla täyteläisempi ja syvempi. Pitkä, hieman vierasilmeinen pää. Sivuille sijoittuneet kookkaat korvat. Varsin pyöreä kallo. Oikeat kulmaukset. Joustavat liikkeet. Karva ri parhaimmillaan. Varsin lyhyt.

Myö ei vielä Mistyn kanssa lannistuta. Se oli vasta sen eka näyttely ja mulle riittäs jalostusta ajatellen, jos se saisi pari EH:ta… Seuraava neitosen koetus onkin jo Joensuussa kuun lopussa.

Comments are closed.