Iloista vappua kaikille!

Meillä ei vappua sen kummemmin juhlita.  Kyllähän meillä munkkeja, simaa ja muuta hyvää syötävää kuitenkin tietysti on 🙂

Suurin syy miksi halusin tänne kirjoittaa on se, että mamman pikku Misty on kasvanut jo aikuiseksi. Niin neidillä alkoi ensimmäinen juoksu. Se muuttaa hieman suunnitelmia agility kurssin osalta eli Mistyn kanssa en sinne pääse :/ Onneks mulla on toi Mimosa, niin voin sen kanssa sinne lähteä…

Viikonloppuna ois myös Mistyn eka näyttely ja sinne nyt kaikesta huolimatta lähdetään ja Milou lähtee myös. Misty on ilmoitettu myös Joensuuhun molemmille päiville. Pitää suunnitella sit noiden näyttelyiden jälkeen näyttelykalenteria eteen päin. Pari muuta näyttelyä ois myös mielessä ennen sivuerkkaria…

Jos Mistyllä ei oo luustokuvauksissa mitään erikoista ja juoksut menee ok, niin meillä saattaa taas olla pentuja tulossa pitkästä aikaa 🙂 Eli toivon mukaa soopeleita. Pari urosta onkin jo hautumassa mitetintämyssyssä 🙂

Sanna ja Sheepwhisper’s sheltit toivottavat täten kaikille Iloista Vappua!

Comments are closed.