Keväisiä kuulumisia!

Meidän elomme on jatkunut hyvin rauhallisena ja eipä tässä ole mitään kummempaa kerennyt tapahtua. Näyttelyissä ois tässä keväällä tarkoitus käydä Miloun ja Mistyn kanssa. Mistyn kanssa ollaankin vähän harjoiteltu näyttelyesiintymistä. Keväästä ja kesästä on tulossa todella kiireinen juhlien ja opinnäytetyöni takia. Mistylle oottelen ensimmäistä juoksua ja kesällä käytän sen sitten luustosyynissä. Jos kaikki menee hyvin, mutta minun tapauksessani se voi olla aika epätodennäköistä, saattaa meillä olla pupseja tiedossa jossain vaiheessa tulevaisuudessa 😀 Josko mie viimein saisin ittelle jätettyä kotiin sen ikioman kasvatin. Mila on edelleen ollut mielessäni, eikä se sieltä ikinä tule katoamaankaan. Soopelin paikka olisikin avoinna sydämmessäni ja sen takia Mistyn sulhanen tuleekin olemaan vaalea soopeli. Oon vaan taas kerran todennut sen, että soopeli on se miun väri ja tulee aina olemaan…

Comments are closed.