Milennas Milanan muistolle <3

Kuten jo aikaisemmasta kirjoituksestani käy ilmi niin Mila on ollut jo jonkin aikaa kipeänä.

No Mila söi antibioottikuurin loppuun. Se oli jo välillä paljon parempi, mutta sitten se taas muuttui hirmu apaattiseksi, vaikka lääkekuuri oli vielä päällä. Sain torstaille ajan tutulle eläinlääkärille ja valmistauduin siihen, että tulen takaisin ehkä vain kolmen koiran kanssa.

Mila ei ois millään halunnut mennä eläinlääkäriin. Odotusaulastakin se olisi koko ajan halunnut lähteä pois. Otettiin se uus rtg-kuva ja valitettavasti varjostuma ei ollut kadonnut minnekkään. Joten katsoin parhaaksi päästää rakkaan kultani tuskistaan heti. On se ollutkin viimeisen kuukauden ajan jo sen verran kipeä, että en enää jäänyt miettimään päätöstäni. Tosi rauhallisesti Mila sitten lähti ja äitini kerkesi vielä tulla tuekseni ja hyvästelemään Milan.

Onhan sitä tosi paha mieli. Mila oli se ensimmäinen ja tärkein sheltti elämässäni ja sitä ei voi kukaan muu korvata. Kuitenkin elämä jatkuu ja onneksi minulle jää vielä kolme ihanaa koiraa, jotka tarvitsevat hoitoa ja huolenpitoa…

Comments are closed.